Upp

Sörmlandskök smart alternativ för den som vill designa sitt kök själv

Sörmlandsköks stora utbud och måttanpassade köksluckor har blivit omnämnda i en artikel som går under namnet ”DIY och industristil trendigast i köket”. Artikeln berättar om de senaste trenderna i köket och nämner Sörmlandskök som ett bra alternativ för personer som vill designa eller renovera smart själva. Se även veckans inspirationstips på Aftonbladet.

Med rätt detaljer kan det mest strama och kalla kök bli varmt och ombonat. Oavsett vilken stil du vill ha i ditt kök och oavsett om köket är litet, stort, nytt eller gammalt kan du finna inspiration hos Sörmlandskök. För att få ditt eget unika kök för nästa år kan du välja utseende, stil, färg, storlek, träslag och lackning på luckorna själv. Sörmlandsköks utbud och särskilda inriktning på måttanpassade köksluckor göra att många önskemål kan tillgodoses. På deras webbplats hittar du en stor skala färger och många olika utföranden att välja fritt bland. De kan också tillverka luckor efter just dina önskemål om luckorna inte redan finns i deras utbud.

Du som vill omge dig med de senaste trenderna i inredningsväg kan också kolla in Magasin Västerorts lista över 2014 års trender. De har gjort en kartläggning över vilka inredningsdetaljer som är inne nu. Ekologiskt, färgglatt och enkelt är bara några direktiv att inspireras av. Se mer på: http://www.magasinvasterort.se/artiklar/2014-ars-trender/

Gillade du denna artikel rekommenderar vi:

Spara pengar med innovativa kökslösningar

* Nu kan du designa ditt drömhus online