Upp

Nu kan du designa och köpa ditt drömhus online

Den 5 maj år 2014 lanserade hustillverkaren A-hus Online ett nytt sätt att köpa hus. Idén är att låta dig som kund designa ditt eget drömhus genom ett webbverktyg. Sedan bygger och levererar A-hus Online det till dig. Den första egendesignade villan har redan sålts, och många har visat intresse för konceptet. Möjligheten att köpa hus på nätet innebär ett gigantiskt steg framåt för den svenska e-handeln.

Designa ditt eget hus på ett enkelt och roligt sätt. Det låter kanske som spelet The Sims, men nu kan du göra det på riktigt. I och med lanseringen av A-hus Online finns det nu en marknad för personer som vill e-handla sitt hus. Några av fördelarna med att köpa sitt hus online är möjligheten att formge huset på vilket sätt och under vilka förutsättningar man vill. Tillsammans med sin familj, ensam i lugn och ro, i hängmattan eller i soffan – välj själv. En annan fördel är givetvis att man får bestämma själv vilken design och vilka material man vill använda till husbygget. Webbverktyget som används vid designprocessen visar hela tiden vad slutsumman för huset kommer att bli. Du kan även designa den exteriöra och interiöra inredningen på hemsidan med fokus på ljus och lampor. Mer inspiration hittar du på: www.uttaget.se

Processen går till som så att du besöker A-hus Onlines webbplats. Därefter letar du dig fram till webbverktyget. Där väljer du ett bashus, det vill säga vilken typ av hus du vill ha som utgångspunkt. Webbverktyget är utvecklat på ett sådant sätt att du hela tiden kan se hur priserna förändras beroende på vilka val du gör och materialen du väljer.

Gå sedan vidare genom att bestämma vilken storlek du vill att ditt hus ska ha. Hur många rum ska det vara? Hur stora? Sedan bestämmer du dig för vilken stil och känsla du letar efter. Modernt, klassiskt, något annat?

När du kommit såhär långt handlar det om att anpassa planlösningen. Du kan exempelvis lägga till vinklar eller flytta på väggar. Här har du alla möjligheter att designa allting precis så som du vill ha det. När du är klar med detta har du de exteriöra och interiöra valen kvar att göra. Här gör du ditt hus personligt.

När du skapat ditt hus, gjort alla val och känner dig nöjd kan du beställa det online. Den nya villan levereras sedan direkt från A-hus Onlines husfabrik. Om det här låter som något för dig kan du läsa mer om A-hus Online här: www.a-husonline.se